Грилі Weber бувають стаціонарними або портативними, а також газовими, пелетними та електричними. Їх використовують для приготування невеликих шматків м’яса, риби, овочів на швидкоруч або соковитих порцій. Яку б ви гастрономічну мрію ви не мали, які б цілі не ставили, вони ідеально виконують завдання. Великий вибір обладнання представлений на сайті https://americangrill.com.ua інтернет-магазина американського виробника.
Коптильня, традиційне барбекю
Інновація та надійність – те, що вирізняє грилі Weber від інших марок. За понад 70 років свої історії обладнання продовжує дивувати споживачів. Сьогодні це 13 моделей у 5-ти виконаннях.
Для мисливців і людей, які люблять запашні страви, просякнуті димом, є коптильні в широкому асортименті вугільних, газових барбекю. Для тих, хто багато і часто мандрує, але бажає задоволення від смакування улюбленого гриль-меню, стануть у пригоді портативні (переносні) моделі.
Також на сайті офіційного представника представлена краща добірка комплектуючих і лінійок супутніх товарів, аби приготування страв було комфортним.
Палітра для домашніх гурманів: економно, естетично, безпечно
Ідеальні для міських умов багатоповерхової забудови електричні грилі. Компактні та потужні, вони дозволяють приготувати традиційне барбекю на балконі. З ними не треба хвилюватися за чистоту території (як при використанні вугільного) або побоюватися витоку газу.
Гриль не бентежить, авжеж смарт-техніка передбачає можливість відстежити процес приготування на гаджетах. А ще електричний гриль Weber турбується про здоров’я та безпеку людей. З ним відсутній ризик неконтрольованого і самовільного спалаху жиру, внаслідок чого можуть травмуватись люди поруч. А самі страви не отримують отруйних канцерогенних сполук.
Необхідно щось швидко та смачно приготувати для поважних гостей – не проблема. Грилі на три й більше пальників чудово впораються з великим обсягом їжі, при цьому економно споживаючи електрику, газ, вугілля.
Прямий, закритий жар, комбінований режим
Під час готування забезпечено якість та надійність будь-якого типу обладнання. Для хрумкої поверхні страв із рум'яною скоринкою краще використовувати відкритий вогонь. Він підходить для смаження:
- ковбасок;
- невеликих шматочків червоного м’яса (стейкам);
- рибі та морепродуктів;
- овочів-гриль.
Достатньо просто не закривати корпус кришкою. Навпаки, закритий жар краще впорається з приготуванням:
- тушок птахів;
- щільних видів м'яса (яловичини);
- рагу із різних інгредієнтів.
Якщо мета – внутрішня соковитість та м’якість, але при цьому є бажання зробити страви підсмаженими, зі скоринкою, Weber стане чудовим помічником.
У каталозі представлено обладнання круглої, овальної, прямокутної та квадратної форми. Є моделі зі столиками та без, на коліщатках, з додатковими підставками для дрібниць, компактні та масивні.моделі. Номенклатура виробника це більше 100 варіантів для ідеального смаку та аромату – як для майстрів-початківців, так і гуру грилінгу.
Рубрика: Статьи. Читать весь текст на portal.kharkiv.ua.